LOOP

LOOP is a gathering space that was designed by Howeler and Yoon Architecture for the PS1 courtyard at the New York Museum of Contemporary Art as part of a design competition.

The loops would not create enclosed space but instead would form a series of smaller spaces throughout the courtyard. The separate spaces would then be defined by that activities that occurred within them, which could change from day to day and at different times during the day. Some of the spaces would not be defined by the activities that people chose to do but by the instillation that would be in spaces such as a pool, waterfalls, bubble jets, and a trampoline. People would be able to interact with the wall as they can sit, relax, and gather within them. This space was designed to be shaped by the social interactions that happens inside it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s