Kiefer Technic Showroom

The Kiefer Technic Showroom is a project in Bad Gleichenberg, Austria designed by Giselbrecht + Partner ZT GmbH. The facade of the building is an interesting response to the changing exterior environment as the panels can move depending on the amount of light that is desired. This allows for the amount of light that is being let into the building to be controlled as well as the amount of heat that is dissipating through the windows.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s