Final Project

Systems Final Project

In my building I looked at how the two large atrium spaces would effect lighting and ventilation. These atrium spaces could be used to bring light into the lower levels of the structure where the sides are blocked off by the neighboring buildings. This can be made possible through the use of reflective materials such as light colored concrete. The atrium spaces would also make it possible for the stack effect to take place within the structure. Lastly, the excess heat that is generated by the greenhouse can be used to help heat other spaces in the winter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s